Strategi

Vill du lyckas med ditt projekt är det viktigt att tänka utifrån ett strategiskt perspektiv. Genom att göra detta ökar den egna affärsnyttan markant.

Teknikhuset arbetar först och främst med att säkerställa att alla inblandade har samma målbild och ambition för det som komma skall. Vad önskar företaget uppnå med webbplatsen helt enkelt. Detta är givetvis en förutsättning för att kunna gå vidare.

Nästa steg handlar om att ta reda på hur målgruppen fungerar och vad den efterfrågar. Innehåll, design, funktion och disposition är exempel på egenskaper som berörs avsevärt beroende på målgruppens förväntan. 

Det finns inget självändamål med att nyttja sociala media som exempelvis Facebook eller Twitter, men utväxlingen kan bli desto större om ni väljer rätt kanaler för att stödja er närvaro på nätet. Ví hjälper er att reda ut begreppen och välja ut kanaler som tillför er verksamhet affärsnytta.


Riksvägen 2
90431 Umeå
Telefon: 090-70 87 00
Se karta
info@teknikhuset.se
Teknikhuset - Norrlands vassaste webbyrå. Vi hjälper våra kunder att utvecklas, utbilda och underhålla, det gör vi på webben. Vi arbetar med webbutveckling, intranät, e-learning, streaming video, mobila applikationer, projektledning, analyser, förstudier, systemintegration och mycket mer. Och efter 20 år i branschen gör vi det väldigt bra. Ni hittar oss i Umeå och Stockholm.
Vårt företag har Trippel-A, den högsta kreditratingen i Soliditets värderingssystem
Risksigel - UC AB.