Tjänster

För att producera digitalt media krävs spjutspetskompetens inom en rad olika områden. Och för att kunna leva upp till kundernas vision har vi valt att samla denna kunskap under samma tak. Vårt tak.


Att hålla jämna steg med vad som är möjligt på Internet är en utmaning. Vi på Teknikhuset har valt att knyta till oss kompetens inom varje enskilt område och samlat dessa under samma tak för att leverera smarta och hållbara lösningar.

Vi erbjuder en samlad kompetens
under ett och samma tak.
Vårt tak. 

Vi blir effektivare när vi ansvarar för hela processen och samtidigt som vi levererar ett bättre resultat till dig som kund. För dig är det givetvis enklare att ringa ett samtal och inte flera.


Riksvägen 2
90431 Umeå
Telefon: 090-70 87 00
Se karta
info@teknikhuset.se
Teknikhuset - Norrlands vassaste webbyrå. Vi hjälper våra kunder att utvecklas, utbilda och underhålla, det gör vi på webben. Vi arbetar med webbutveckling, intranät, e-learning, streaming video, mobila applikationer, projektledning, analyser, förstudier, systemintegration och mycket mer. Och efter 20 år i branschen gör vi det väldigt bra. Ni hittar oss i Umeå och Stockholm.
Vårt företag har Trippel-A, den högsta kreditratingen i Soliditets värderingssystem
Risksigel - UC AB.