Till innehållet

Komatsu Forest

Komatsu Forest är en av världens största tillverkare av skogsmaskiner och finns representerade på fem av världens kontinenter med ett nätverk av återförsäljare och egna säljbolag.

Vi är sedan flera år tillbaka leverantör av webbutveckling för Komatsus webbplattform. Webben är navet för Komatus Forests digitala kommunikation, och är en viktig del i deras digitala satsningar för att kunna ge sina besökare en bra upplevelse med relevant information. 

Idag har företaget en webbplats byggd på CMS-verktyget Sitecore, vars fokus ligger på riktad marknadföring. Sitecore tillhandahåller en bra bas för Komatsu att lyfta kommunikation till en högre nivå genom möjligheten att personalisera webbinnehåll mot specifika målgrupper och därigenom ge en förbättrad upplevelse för sina kunder. Lösningen har också gett dem en enklare och smidigare hantering av det redaktionella arbetet bland annat med en skräddarsydd produkthantering som gör det enklare och snabbare att få ut ny produktinformation på webbplatsens 11 språk.

Se komatsuforest.se
Se komatsuforest.com