Till innehållet

Utvecklare inom BI

Teknikhuset söker BI-utvecklare som kan stärka upp vårt redan kompetenta team.

Vi söker dig som:
Har några års erfarenhet och bred kunskap om datalager och databaser. Din tyngdpunkt kommer att ligga på att utveckla lösningar baserad på Microsoft-teknologier. Vi tror på vikten av att alla BI-medarbetare har förmågan att arbeta med helhetslösningar från källsystem till färdig rapport.

Arbetsuppgifterna består bland annat av att:

  • Modellera och designa datamodeller/datalagerlösningar, med stöd av arkitekt
  • Utveckla och underhålla ETL-lösningar med hjälp av SQL och SSIS
  • Arbeta med förbättringar med avseende på BI-plattform samt inom databasområdet
  • Implementera och dokumentera verksamhetsregler

För alla roller vi söker ser vi att du som person är engagerad och gillar att samarbeta med andra människor och att du kommunicerar på ett tydligt sätt. I arbetet är du noggrann och medveten om mål och kvalitetsstandard. Du har även en analytisk förmåga och arbetar bra med komplexa uppgifter.

Vilka är vi?
Teknikhuset skapar kundvärde genom att erbjuda digitala lösningar inom BI, Office 365, webb och systemutveckling samt projekt- och förändringsledning. Arbetet utförs i våra kunders lokaler eller på vårt kontor. Vi har funnits i över 20 år med Umeå som bas, och har idag 40 medarbetare som hjälper våra kunder med smarta lösningar.

Vi jobbar aktivt med att bygga en bra företagskultur och värnar om att våra medarbetare ska ha en bra balans mellan fritid och arbete. Självklart erbjuder vi också konkurrenskraftiga villkor och förmåner för våra medarbetare.

Ansökan
Vi rekryterar löpande, så skicka in din ansökan innehållande personligt brev samt CV i formuläret nedan.

Skicka in intresseanmälan

Vi använder dina uppgifter endast för att behandla din intresseanmälan. Efter 6 månader raderas dina personuppgifter automatiskt.