Till innehållet
Till innehållet
Flowers

Utvecklare Office 365 och SharePoint Online

Teknikhuset söker utvecklare som kan stärka upp vårt redan kompetenta team.

Vi söker utvecklare som

  • Har några års vana av att jobba med SharePoint Online
  • Känner sig hemma bland de olika verktygen i Office 365 och känner sig bekväm med att förmedla nyttan med dessa till kund
  • Har erfarenhet av eller vill lära sig att utveckla moderna SharePoint-applikationer enligt Microsofts rekommendationer (med hjälp av ReactJS och SharePoint Framework)
  • Tycker att Office 365 och SharePoint Online är en intressant plattform med vilken man kan utveckla kundens verksamhet.

Det är meriterade om du har erfarenhet och tycker att det är roligt att jobba med dokumenthantering i SharePoint Online.

Arbetsuppgifterna kan bland annat bestå av

  • Systemutveckling med SharePoint Online som bas 
  • Utveckling av affärsprocesser och automation med hjälp av Power Automate och Logic Apps
  • Utveckling av enklare applikationer med hjälp av PowerApps
  • Implementation av dokumenthantering

Vi vill att du som person är engagerad och gillar att samarbeta med andra människor och att du kommunicerar på ett tydligt sätt. I arbetet är du noggrann och medveten om mål och tycker det är viktigt med kvalitet. Vi tror också att du trivs med att arbeta nära kund.

Vilka är vi?
Teknikhuset skapar kundvärde genom att erbjuda digitala lösningar inom Business Intelligence, Office 365, SharePoint Online, webb och systemutveckling samt projekt- och förändringsledning. Arbetet utförs i våra kunders lokaler eller på vårt kontor. Vi har funnits i över 20 år med Umeå som bas, och har idag 32 medarbetare som hjälper våra kunder med smarta lösningar.

Vi jobbar aktivt med att bygga en bra företagskultur och värnar om att våra medarbetare ska ha en bra balans mellan fritid och arbete. Självklart erbjuder vi också konkurrenskraftiga villkor och förmåner för våra medarbetare.

Ansökan
Vi rekryterar löpande, så skicka in din ansökan innehållande personligt brev samt CV i formuläret nedan.

Skicka in intresseanmälan

Vi använder dina uppgifter endast för att behandla din intresseanmälan. Efter 6 månader raderas dina personuppgifter automatiskt.