Till innehållet

Ta gärna kontakt med oss!

TEKNIKHUSET  |  Riksvägen 2C, 904 31 Umeå  |  090-70 87 00  |  Hitta

Susanne Österström Dahlqvist

VD

susanne.dahlqvist@teknikhuset.se

Telefon: 070-517 94 40

Susanne trivs allra bäst i mötet med kund, där förmågan att samordna och erbjuda effektiva lösningar är hennes absoluta spetskunskaper. En annan viktig drivkraft för Susanne är att coacha sina medarbetare till framgångar. Lediga stunder laddar hon batterierna med familjen – i stugan eller i slalombacken.

Snygg skäggig man i ljusblå skjorta

Andreas Lindahl

Teknisk chef

andreas.lindahl@teknikhuset.se

Telefon: 070-580 15 58

Andreas är en utpräglad pragmatiker med goda ledaregenskaper. På jobbet trivs han allra bäst när han får sätta sig in i sina kunders verksamhet för att snabbt hitta förbättringsmöjligheter. När arbetsdagen är slut byter han gärna tangentbordet mot en mikrofon, någon av sina 8 gitarrer eller lagar en god middag till sin familj.

Tommy Eriksson

Kundansvarig och affärsutvecklare

tommy.eriksson@teknikhuset.se

Telefon: 070-268 88 34

Tommy älskar kundkontakt och social samvaro! Som affärsutvecklare och kundansvarig får han i nära relation med kunder och våra experter paketera lösningar och projekt som gör kunder nöjda. När han inte pratar i telefon eller sitter i möten springer han runt i löparkläder, sommar som vinter. Tommy springer ofta och lååååååångt.

Eva Lund

Konsultchef och projektledare

eva.lund@teknikhuset.se

Telefon: 070-399 93 88

Att förstå och utveckla både människor och verksamheter är två av Evas största drivkrafter. Hon framhåller alltid vikten av glädje i arbetet och driver med stort engagemang projekt och andra frågor framåt. När arbetsdagen är slut är det med mycket stor sannolikhet i stallet som du hittar Eva och hennes familj.

Christer Ekholm

Digital strateg/Projektledare

christer.ekholm@teknikhuset.se

Telefon: 070-950 45 14

Christer är projektledare och testledare med bred kompetens inom webbutveckling. Han triggas av att förstå de effekter projektet skall leverera och omsätta dessa i en trygg leverans. På fritiden hittar du honom troligtvis utomhus pysslande med någon aktivitet som snowboardåkning, traillöpning, klättring eller kajakpaddlande.

Lisa Kronberg

Konsultchef/Affärsområdesansvarig

lisa.kronberg@teknikhuset.se

Telefon: 070-921 90 88

Lisa har bred erfarenhet av allt från kravställan system till utbildning av användare. Hon trivs bäst som bryggan mellan teknik och verksamhet och vill alltid omsätta verksamhetens behov till en så bra teknisk lösning som möjligt. På fritiden hittas hon oftast i trädgården med familjen eller på hundpromenad i skogen.

En leende kvinna med pagefrisyr

Anneli Edholm

Konsultchef/Affärsområdesansvarig

anneli.edholm@teknikhuset.se

Telefon: 070-323 22 29

Anneli tycker om att se människor växa och utvecklas. I mötet med kunder och medarbetare är hon tydlig, ansvars- tagande och lätt att samarbeta med. Hon är riktigt vass på verksamhetsutveckling inom lager, logistik och produktion. På fritiden reser hon ibland söderut där hennes två barn studerar. Träning, friluftsliv och god mat uppskattas alltid.

Daniel Anens

Konsult M365

daniel.anens@teknikhuset.se

Telefon: 070-686 84 58

Daniel tycker om att hitta lösningar anpassade efter kundens behov och krav. Han brinner för att lösa problem och att automatisera flöden för att underlätta kundens dagliga verksamhet. På fritiden kastar han helst plast-discar i skogen (disc golf/frisbeegolf) och umgås med familjen.

En mörkhårig, kortklippt leende man i svart skjorta.

Jonathan Björklund

Digital designer

jonathan.bjorklund@teknikhuset.se

Telefon: 073-093 90 20

Jonathan är en kreativ formgivare som skapar visuella koncept och innovativ design med användaren i fokus. Det viktigaste för honom är att skapa design som är inkluderande och skapar mervärde för alla parter. Utanför jobbet spenderar Jonathan gärna sin tid med familj och vänner, på att skapa och måla eller på friluftsliv.

En leende man med skägg och svart tröja

Anders Karlsson

Strategisk projektledare

anders.karlsson@teknikhuset.se

Telefon: 073-041 45 38

Anders är en strategisk projektledare med kommunikationsbakgrund. Det gör att han har koll på allt från varumärkesfrågor till digitala leveranser. Anders trivs bäst när han utifrån kundens önskemål och budget får presentera kreativa lösningar som inspirerar. Fritiden spenderas helst med familjen i fjällen med både matlagning och naturupplevelser på schemat.

En bild på en leende kvinna med långt ljust hår

Emma Lind

Projektledare

emma.lind@teknikhuset.se

Telefon: 073-094 56 83

Emma är projektledare med en examen inom beteendevetenskap och organisatoriska förutsättningar för IT. Hon trivs bäst när hon får skapa strategier för den digitala miljön som alla i verksamheten kan generera ett värde av länge. På fritiden finner ni henne utomhus med ett par skidor eller vandringskängor på fötterna.

En bild på en leende mörkhårig man med skäggstubb iklädd jeansskjorta

Erik Boström

Fullstackutvecklare

erik.bostrom@teknikhuset.se

Telefon: 073-802 66 72

Med lång erfarenhet från lagsport trivs Erik bäst när han tillsammans med ett team får utveckla snygga och smarta lösningar för att möta kundens behov. Eriks fokus är back-end i C#, men han arbetar gärna med hela stacken. På fritiden kan vi hitta honom klättrandes på en bergvägg, men han gillar även att fiska och spela gitarr.

En bild på en leende kvinna i svart tröja och med långt ljust hår

Frida Andersson

Konsult M365

frida.andersson@teknikhuset.se

Telefon: 070-275 15 47

Frida är en interaktionsdesigner som jobbar med utveckling och UX inom Microsoft 365. Hon drivs av att jobba nära teamet och kund för att kunna komma fram till bästa lösningarna som är anpassade efter deras behov och krav. Fritiden spenderar hon helst med att spela brädspel, åka slalom eller hitta på olika äventyr med familj och vänner.

En leened man med mörkt hår och ljusbeige tröja

Isak Vilhelmsson

Systemutvecklare

isak.vilhelmsson@teknikhuset.se

Telefon: 073-810 20 11

Isak är en nyutexaminerad civilingenjör i datateknik med ett stort intresse för webbutveckling och byggnad av skalbar och pålitlig mjukvara. På fritiden hittar du honom på gymmet, läsandes eller ute på promenader.

en bild på en leende man i en röd tröja

Jonas Stefanutti

Fullstackutvecklare

jonas.stefanutti@teknikhuset.se

Telefon: 070-726 39 54

Jonas har ett brinnande intresse för webb- och systemutveckling. Han drivs av att skapa användarvänliga lösningar och eleganta tekniska lösningar. På fritiden ägnar Jonas en stor del av sin tid med att umgås med familjen, sportfiske och matlagning.

Bild på Ida Wiklund

Ida Wiklund

Beslutsstödskonsult

ida.wiklund@teknikhuset.se

Telefon: 076-802 28 75

Ida är interaktionsdesigner med en förkärlek till att hantera data och alla möjligheter inom BI- och AI-området som tillkommer. Som beslutsstödskonsult är tillgänglighet viktigt för henne och hon eftersträvar lätthanterliga lösningar. Fritiden tillbringar hon helst med vänner, på gymmet eller på andra äventyr.

Ett fotografi på henrik bäckström som ler mot kameran

Henrik Bäckström

Webbutvecklare

henrik.backstrom@teknikhuset.se

Telefon: 070-331 85 39

Henrik arbetar gärna med komplexa webblösningar men trivs bäst när teknik och form möts i harmoni och enkelhet. Att möjliggöra för redaktörer att skapa och presentera innehåll på ett elegant och responsivt sätt är något han har lång erfarenhet av. På fritiden återfinns Henrik ofta på en snowboard, skateboard eller surfbräda i sällskap med sin familj.

en leende stig cornéer i ljusblå skjorta

Stig Cornéer

Beslutsstödskonsult

stig.corneer@teknikhuset.se

Telefon: 070-655 15 11

Stig vill utveckla och förbättra arbetssätt och ledningsverktyg som gör organisationer effektivare och som skapar gladare medarbetare. Till sin hjälp har han en mångårig erfarenhet av verksamhetsuppföljning och beslutstöd. Efter jobbet gillar han skidåkning, sällskapspel och att segla stora båtar på öppet hav.

Johannes Arevärn

Systemarkitekt/DevOps-kung

johannes.arevarn@teknikhuset.se

Telefon: 070-469 32 57

Johannes är en driven problemlösare med goda kunskaper inom front- och backendutveckling samt DevOps. Att med kundens behov i centrum få skapa snygga tekniska lösningar är det han gillar mest med arbetet. Löpning, skidåkning och tennis utövar han gärna på fritiden då han inte umgås med familjen.

Johan Förste

Projektledare/Verksamhetsutvecklare

johan.forste@teknikhuset.se

Telefon: 070-686 67 57

För Johan är lagarbete, problemlösning och kundfokus viktiga ledord. Johan jobbar helst med projektledning och verksamhetsutveckling i nära dialog med kundens olika verksamhetsfunktioner och gillar att se hur ett lyckat projekt kan bidra till konkreta nyttoeffekter. När han inte umgås med sin familj kan du hitta honom på lagg med AC/DC i lurarna.

AnnaMaria Lundin

Projektledare

annamaria.lundin@teknikhuset.se

Telefon: 070-324 14 25

AnnaMaria är som allra bäst när det är mycket på gång och hon själv får rycka in i produktion. Oavsett om det handlar om rollen som webbredaktör, scripta vid en filminspelning eller en helt ny utmaning. Precis lika fenomenal är hon hemma i köket – både enligt AnnaMaria själv och hennes lyckliga middagsgäster!

Karin Vännman

Projektledare

karin.vannman@teknikhuset.se

Telefon: 073-339 67 22

Karin är en kundnära projektledare som älskar variation. Oavsett om det gäller kampanjsajter eller webbplatser med extremt specifika krav på sökfunktioner, så är det utmaningen som triggar henne. Lediga stunder tillbringar hon helst i stugan i Borgafjäll.

Johannes Hedberg

Agil projektledare

johannes.hedberg@teknikhuset.se

Telefon: 072-719 02 95

Johannes är en noggrann och resultatinriktad agil projektledare och testledare som trivs med att ta fram lösningar tillsammans med kund & projekt. Att skapa nytta med kvalitet är viktigt för Johannes. Han kan hittas på en mountainbike under sommaren och utanför pisten med telemarkslagg vintertid.

Jonas Osterman

Beslutsstödsarkitekt

jonas.osterman@teknikhuset.se

Telefon: 076-131 41 53

Jonas trivs som bäst när han tillsammans med kunden hittar hållbara lösningar med mottot "Tänk stort börja smått". Områden som datalager, BI, målstyrning och nyckeltal är hans absoluta specialitet. På fritiden blir det en hel del sport, helst i form av segling, golf eller någon annan bollsport.

Jörgen Viklund

Lösningsarkitekt

jorgen.viklund@teknikhuset.se

Telefon: 070-626 28 47

Jörgen är en systemarkitekt och Scrum Master som alltid ser till att kundens behov hamnar i fokus. Man kan beskriva honom som en sammanhållande lagspelare både på jobbet och fritiden, där han tränar personsök och drag med sin Riesenschnauzer.

Björn Norlén

Webbutvecklare

bjorn.norlen@teknikhuset.se

Telefon: 070-554 50 99

Björn sätter användaren i centrum och drivs av att utveckla lösningar som är lätta att första sig på, gärna i HTML, CSS och JavaScript. När han inte är på jobbet trivs han med att svettas ut på gymmet, knåpa med sina egna projekt eller tillbringa tid i köket på jakt efter den perfekta hamburgaren.

Filip Sjögren

Utvecklare

filip.sjogren@teknikhuset.se

Telefon: 070-360 10 82

Filips favoritsysselsättning på jobbet är att bygga upp front-end-lösningar som är både snygga och smarta. Utan att tveka testar han nya verktyg och ramverk för JavaScript och CSS. Sån är han. När han är ledig händer det att han tar både en löprunda, spelar gitarr och lagar mat, med en ständig önskan att göra det ännu mer.

Christina Samuelsson

Receptionist och Ekonomiassistent

christina.samuelsson@teknikhuset.se

Telefon: 070-373 89 90

För Christina är mötet med människor det allra bästa med hennes jobb. Och hon är riktigt, riktigt bra på det! Som en av spindlarna i Teknikhusets fantastiska nät har hon grym koll och tycker att utmaningar bara gör livet mer intressant. Dessutom sjunger hon i kör – bara en sån sak!

Glenn Reian

Systemarkitekt

glenn.reian@teknikhuset.se

Telefon: 070-201 37 72

Glenn är en analytiker med en mycket god förmåga att sätta sig in i verksamheters behov och utmaningar. Han brinner för att lösa kundens behov genom att designa arkitektur och utveckla system och lösningar baserat på den senaste tekniken och de hetaste plattformarna. Fritiden tillbringar han med familjen eller gärna på en konsert.

Patrik Lithner

Systemarkitekt

patrik.lithner@teknikhuset.se

Telefon: 070-554 37 62

Eftersom en av hans största drivkrafter är att göra kunderna nöjda har Patrik som ambition att lära sig typ allt. Han testar gärna de allra senaste teknikerna och gillar när det händer en massa saker, gärna samtidigt. På hemmaplan gör han både familjen och sig själv nöjd genom att pyssla med olika projekt.

Petter Adberg

Utvecklare

petter.adberg@teknikhuset.se

Telefon: 070-627 66 05

Petter brinner för att sätta sig in i kundens utmaningar och försöka hitta lösningar. Han tycker om att vara med i hela processen från kravarbete till leverans och förvaltning och ta ansvar för helheten. Fritiden tillbringar han helst med familjen på resor, i slalombacken eller i båten men det brukar sluta med husrenovering istället.

Per Sturesson

Utvecklare

per.sturesson@teknikhuset.se

Telefon: 073-063 85 71

Allra helst arbetar Per med kampanjsajter och responsiva webbar. Som den sanne front-end-utvecklaren har han ett alldeles speciellt förhållande till sånt som HTML5, CSS och JavaScript. När han vilar från det läser han väldigt gärna böcker om maffian, men vi är rätt säkra på att han inte är ”connected”.

Andreas Lindqvist

Utvecklare

andreas.lindqvist@teknikhuset.se

Telefon: 070-649 99 33

Andreas trivs bäst när han får utveckla lösningar, antingen själv eller i team med kunder eller kollegor. Front-end är hans absoluta favorit-end. Fritiden ägnar han helst åt olika bollsporter på B: basket, biljard och badminton.

Anna Nystedt

UX-designer

anna.nystedt@teknikhuset.se

Telefon: 070 – 5846128

Anna brinner för att designa och utveckla lösningar som är både användarvänliga och funktionella. För henne är det självklart att användarna står i fokus under designprocessen, hur ska man annars kunna skapa en användbar lösning? Fritiden ägnar hon helst åt skogspromenader tillsammans med hunden eller i soffan framför en ny serie.

David Haglund

Webbutvecklare

david.haglund@teknikhuset.se

Telefon: 070-520 20 48

David är webbutvecklare och tycker att användbarhet och tillgänglighet är minst lika viktigt som snygga tekniska lösningar. Förutom att han tycker att foto är en rolig hobby ser han det också som en fördel att oftast få stå bakom kameran istället för framför.

Erik Strandman

Utvecklare

erik.strandman@teknikhuset.se

Telefon: 070-693 43 18

Erik är tokig i alla de nyaste teknikerna och jobbar gärna med HTML5, integration med Visual Studio och molntjänster. Utmanande, teknisk problemlösning är en av Eriks styrkor. Dessutom gillar han byggnadsvård i alla dess former med ekologiska materialval och hantverksmässiga arbeten. Men det är på fritiden.

leende man i ljusblå jeansskjorta med en kaffekopp i handen

Johan Lindahl

Molnarkitekt/Konsult M365

johan.lindahl@teknikhuset.se

Telefon: 070-608 30 58

Johan jobbar som molnarkitekt och konsult inom Microsoft 365. Dessutom har han järnkoll på infrastruktur. Hans ledord är tillgänglighet. Han har också ett otroligt stort intresse för ishockey, framförallt från andra sidan Atlanten.

Kristoffer Lundström

Beslutsstödskonsult

kristoffer.lundstrom@teknikhuset.se

Telefon: 070-995 08 28

Med bred erfarenhet inom systemutveckling, databaser och Business intelligence har Kristoffer lätt för att sätta sig in i kundens problem och föreslå lösningar. Fritiden spenderar han helst med familjen, hundarna eller i garaget som är omgjort till snickeri.

En leende man i rutig skjorta och mörk kavaj

Mats Halfvares

Utvecklare

mats.halfvares@teknikhuset.se

Telefon: 070-262 99 72

Mats är en utbildad klassisk musiker som bland annat kan konsten att både tillverka och spela på historiska flöjter av trä. Det är han ensam om på hela Teknikhuset. Mats jobbar med back-end-utveckling i C#, molntjänster och systemintegration.