Till innehållet

Anna Nystedt

Säg hej till Anna Nystedt som arbetar som UX-designer på Teknikhuset.

Hur ser en vanlig dag på jobbet ut för dig?
För mig kan en vanlig dag se väldigt olika ut beroende på vilken projekt jag jobbar med, men i det stora hela lägger jag hälften av mina dagar på att jobba med UX på olika sätt och andra hälften på utveckling. Till exempel kan jag börja min dag med att moderera en workshop för att samla in krav till ett projekt. Sedan genomför jag användartester på en prototyp som jag tagit fram och sist ägnar jag eftermiddagen åt att utveckla en webbapplikation tillsammans med de övriga i teamet.

När är det som roligast på jobbet?
När man tillsammans med sitt team jobbar med ett komplext projekt där man får möjlighet att arbeta nära användarna och lägga ner tid och kärlek på att ge dom en så bra upplevelse som möjligt. För mig finns det inget bättre än att få följa en idé, från att vara liten och ofärdig, hela vägen till verklighet!

Vad är det bästa med att arbeta på Teknikhuset?
Det bästa är alla roliga och varierande projekt man får vara en del av. Ena dagen får man göra sitt bästa för att förstå svårigheterna för unga elever med särskilda behov, medan man den andra dagen lär sig allt man behöver veta om skogsindustrin. Det hinner aldrig bli tråkigt! Sedan så skiljer sig Teknikhuset ganska mycket från andra konsultbolag, då vi alltid vill ta hem projekten till oss och arbetar mestadels in-house. På det sättet får vi kombinera det bästa från konsultbranschen med tryggheten man känner av att jobba i sitt eget team med kollegor.

Vad skulle du vilja uppleva ifall du kunde resa tillbaka i tiden?
Det var en klurig fråga! Jag skulle troligen vilja resa tillbaka i tiden för att få mer tid med min familj. Just nu har jag ingen av mina mor- och farföräldrar kvar i livet så det hade varit fint att få återförenas med dom en sista gång.

Vilken är den bästa tiden på året?
Sommarmånaderna ligger mig väldigt varmt om hjärtat, men enligt mig finns det ingenting som slår en mysig höstdag! Att få vara utomhus när naturen börjat skifta i höstens färgpalett, luften är krispig, men solens strålar fortfarande är tillräckligt starka för att värma, det är magi för mig!

Kontakta Anna Nystedt

070 – 5846128
anna.nystedt@teknikhuset.se

Vill du bli vår kollega?

Se lediga tjänster

Träffa våra andra medarbetare

Ett fotografi på henrik bäckström som ler mot kameran

Henrik Bäckström
Webbutvecklare

"Sen kan det va rätt roligt i köket när man fyller på kaffekoppen också."

Läs mer om Henrik

Eva Lund
Konsultchef och projektledare

"Det är allra roligast att jobba när vi tillsammans skapar utveckling."

Läs mer om Eva

En bild på en leende mörkhårig man med skäggstubb iklädd jeansskjorta

Erik Boström
Fullstackutvecklare

"Att lösa komplicerade problem, det är alltid tillfredsställande."

Läs mer om Erik