Till innehållet

Erik Boström

Säg hej till Erik Boström som arbetar som fullstackutvecklare på Teknikhuset.

Hur ser en vanlig dag på jobbet ut för dig?
Jag är fortfarande relativt ny på Teknikhuset, vilket gör att en vanlig dag aldrig är den andra lik. Det är något som jag fortsatt tror och hoppas på kommer förbli så. Men för att generalisera börjar en dag med ett alldeles för stort intag av kaffe och en check i kalendern. Om jag inte har några inbokade möten under dagen arbetar jag med att förstå och reda ut problem i mina olika projekt och skriver förhoppningsvis kod som löser dessa.

När är det som roligast på jobbet?
Personligen tycker jag det är roligast att jobba i team och leverera smarta lösningar på komplicerade problem. Jag tycker att jag får ut mer när jag tillsammans med kollegor har utvecklat något som gör nytta för kunden och som vi kan vara stolta över. Och att lösa komplicerade problem, det är alltid tillfredsställande.

Vad är det bästa med att arbeta på Teknikhuset?
I det dagliga arbetet är det variationen av projekt och arbetsuppgifter. Detta för att det leder till fortsatt personlig utveckling samt att det alltid är utmanande med nya saker. Utöver det är det kollegorna och arbetsklimatet. Redan från start så har jag upplevt en varm känsla och en grund med bra värderingar. Allt detta tillsammans gör det enkelt att trivas på Teknikhuset.

Vad skulle du vilja uppleva ifall du kunde resa tillbaka i tiden?
För att hålla det enkelt och inte låta min hjärna spinna iväg för djupt ned i kaninhålet så skulle jag vilja uppleva hur pyramiderna byggdes. Jag tycker det finns något nervkittlande när en tänker på forntida civilisationer. Dessutom skulle jag vara den enda som vet hur det faktiskt gick till.

Vilket är ditt smultronställe kring Umeå? 
Svårt att utse ett när det finns många. Potentiella vinnare skulle kunna vara vår stuga i Bjännsjö, Krogberget för utomhusklättring, Strömbäck ute vid havet eller varför inte en valfri plats längs med någon av älvarna. Vinnare i dagsläget får dock bli Lofoten, klätterhallen på IKSU sport. Den har allt. En ljuspunkt under höst- och vinterhalvåret. Bokstavligt talat alltså. Det är väldigt ljust där inne.

Kontakta Erik Boström

073-802 66 72
erik.bostrom@teknikhuset.se

Vill du bli vår kollega?

Se lediga tjänster

Träffa våra andra medarbetare

Anna Nystedt
UX-designer

"För mig finns det inget bättre än att få följa en idé, från att vara liten och ofärdig, hela vägen till verklighet!"

Läs mer om Anna

Ett fotografi på henrik bäckström som ler mot kameran

Henrik Bäckström
Webbutvecklare

"Sen kan det va rätt roligt i köket när man fyller på kaffekoppen också."

Läs mer om Henrik

Eva Lund
Konsultchef och projektledare

"Det är allra roligast att jobba när vi tillsammans skapar utveckling."

Läs mer om Eva