Till innehållet
Till innehållet

På gång - 16 december 2020

Haka på oss!

Vill du bli kollega med AnnaMaria, Johan, och resten av vårt härliga team på Teknikhuset? Nu letar vi efter en digital projektledare samt en utvecklare inom Microsoft365 och SharePoint. Är du den vi letar efter? Ansök redan idag, urvalet sker löpande.

På Teknikhuset i Umeå arbetar idag 33 personer och nu söker vi en utvecklare samt en digital projektledare med start omgående. Arbetsklimatet är familjärt och du kommer att trivas om du är lättsam och jordnära. Ledarskapet präglas av frihet under ansvar där kommunikation och gott samarbete är A och O.

Utvecklare inom Microsoft 365 och SharePoint Online
Som utvecklare inom M365 och SharePoint Online kommer du i huvudsak att arbeta med förvaltning och nyutveckling med leveranser inhouse. Arbetet fördelas genom daily stand-ups där samarbetet internt är slimmat och med hög delaktighet. Du kommer främst att arbeta i Microsoft 365 och applikationerna som ingår i den plattformen, men även arbete i SharePoint Online och Microsoft .NET utveckling kommer att ingå.
Läs mer tjänsten och ansök här 

Digital projektledare
Som digital projektledare kommer du i huvudsak att leda 2-3 projekt samtidigt med fokus på områdena webb- och systemutveckling. I rollen är det viktigt att du trivs med att ta en ledande roll i gruppen för att säkerställa att projekten färdigställs och att samtliga parterna blir nöjda. Läs mer om tjänsten och ansök här