Till innehållet
Microsoft 365 och SharePoint | Teknikhuset

På gång - 02 mars 2021

Medarbetare i fokus

Säg hej till Maggan Wåhlin som arbetar som Microsoft 365-arkitekt på Teknikhuset. Maggan ingår i vårt M365-team och arbetar med att designa och utveckla lösningar inom SharePoint.

Vad arbetar du med just nu?
I nuläget arbetar jag med flera spännande lösningar (intranät, dokumenthantering, appar mm.) för kunder som har Microsoft 365. De kunder jag arbetar med driver verksamhet inom bland annat vård och omsorg, detaljvaruhandel, skogsindustri och fastighet. En del kunder har även verksamheter i flera länder.

Berätta om din roll som Microsoft 365-arkitekt
Som arkitekt arbetar jag dels med att ta fram strategier för hur man inför och arbetar effektivt med Microsoft 365, SharePoint och Teams, dels med teknisk design och utveckling av företagsanpassade lösningar, t ex intranät, stödfunktioner och dokumenthantering. Det jag gillar mest är att det är ett kreativt arbete där jag jobbar nära med kunden och mina kollegor, samt att det är ett spännande område som är i ständig utveckling. Att mina kunder också driver så pass varierande verksamheter med olika visioner, utmaningar och arbetssätt gör mitt samarbete med dem otroligt lärorikt och intressant.