Till innehållet
Teknikhuset inleder nytt Valo-samarbete med Dedicare

Pressrelease - 20 maj 2021

Nytt Valo-samarbete med Dedicare

Nu välkomnar vi ett nytt samarbete tillsammans med Dedicare, Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag inom vård och socialt arbete. Med bas i Stockholm har Dedicare kontor på flera platser i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Dedicare ser Europa som deras framtida marknad och de har en vision att på sikt växa till ett av Europas ledande bemanningsföretag inom sin nisch.

Teknikhuset har fått förtroendet att implementera ett nytt intranät baserat på plattformen Valo och att leverera tjänster kopplat till den Digitala arbetsplatsen och Microsoft 365.

- Med verksamheter runt om i Norden så är en gemensam samarbetsyta för information och kommunikation samt möjligheten att dela och få tillgång till dokument otroligt viktigt för oss. Med Valo får vi snabb tillgång till många av de funktioner som vi var ute efter, exempelvis personaliserade nyheter, FAQ-funktion, personalsök med mera. Vi vill också på ett enkelt sätt kunna skala upp lösningen för att framtidssäkra och ha en leverantör som kan stötta och guida oss i vårt fortsatta arbete, berättar HR-chef Jenny Pizzignacco.

I och med samarbetet bygger Teknikhuset upp Dedicares nya intranät och kommer efter det att arbeta med proaktiv förvaltning och support samt med att stötta Dedicare i hur det på bästa sätt kan maximera nytta med de verktyg och tjänster som ingår i Microsoft 365.

- För oss börjar alla nya uppdrag utifrån verksamhetens mål för att kunna leverera den lösning som matchar. I detta fall passar Valo och M365 Dedicares behov att få en enhetlig struktur för samarbete mellan de olika verksamheterna och en möjlighet att enkelt kunna skala upp med fler funktioner och anpassningar i takt med att verksamheten utvecklas, säger Tommy Eriksson, kundansvarig på Teknikhuset.

Samarbetet inleds med ett gemensamt workshoparbete för att sätta ramarna för fortsatt arbete med den kommande intranätslösningen.

Mer om Dedicare
Dedicare har i över 20 år arbetat med att möta resurs- och kompetensbehoven inom vård och socialt arbete och erbjuder en pålitlig tjänst av hög kvalitet. Dedicare hjälper till att ta ansvar för vården och socialt arbete genom att förse privata och offentliga verksamheter med allt ifrån enstaka vikarier över dagen till totalbemanning av hela avdelningar, enheter eller operationsteam. De hjälper sjukhus, andra vårdgivare och verksamheter inom socialt arbete att möta höga resurs- och kompetenskrav, och bidrar på så sätt till en bättre, mer jämlik vård och social omsorg för alla. Kort sagt - Dedicare brinner för att tillföra kompetens till vård och socialt arbete.

Läs mer om Valo Intranät och Valo Teamwork
Läs mer om Digitala arbetsplatsen