Till innehållet
Teknikhuset

Valo Intranet & Valo Connect

Med den flerfaldigt prisbelönta Valoplattfomen är det möjligt att implementera ett modernt intranät baserat på SharePoint Online på cirka en vecka. Använder du dessutom Microsoft Teams är Valo Connect också en lösning du bör titta närmare på. Genom att fylla i formuläret längst ned på sidan kan du boka en kostnadsfri demo av Valos produkter!

Det har aldrig varit viktigare än just nu att på ett enkelt och tillgängligt sätt kunna kommunicera med dina medarbetare. Den hybrida arbetsplatsen har helt enkelt ökat behovet av snabb, enkel och enhetlig kommunikation samt smarta lösningar för samarbete mångfalt. 

Valo Intranet är en modern och intelligent intranätslösning som bygger helt på Microsoft 365 och SharePoint Online och som för samman alla funktioner till en användar- och redaktörscentrerad lösning som kan driftsättas mycket snabbt. Dessutom blir intranätet tillgängligt utanför det egna nätverket vilket gör att man slipper krångliga VPN-lösningar för att kunna ta del av intern information och för att kunna samarbeta med kollegor. Självklart funkar det också i mobilen eller pekplattan!

Valo Intranät på desktop, platta och mobil.

Valo Intranet och Valo Teamwork är framtagna i nära samarbete med Microsoft och lösningarna är byggda helt enligt Microsofts rekommendationer kring hur man implementerar hållbara och framtidssäkra lösningar baserade på Microsoft 365.

 

Valo Digital Workplace app på iPhone

 

Valo Intranet

Valo Intranet utgör navet för all intern kommunikation, internt varumärkes- och kulturbyggande. Det erbjuder alla delar ditt team behöver förpackat i en brandad och snygg användarupplevelse. Det är ett personaliserat intranät med stöd för nyhetspublicering, egna sidmallar, interna kontakter, omröstningar, viktiga meddelanden, lediga tjänster, FAQ, snabblänkar, en event hub och med en kraftfull sök som gör det enkelt för dina medarbetare att snabbt hitta rätt information.

Valo Intranet har stöd för 30 olika språk och i så sent som 2021 blev Valo Intranet, i jämförelse med över 30 andra lösningar, utsedd till bästa val av intranätsplattform i Clearbox årliga jämförelse.

Intranet choice global 2021 Clearbox

 

Valo Connect

Handen på hjärtat, större delen av arbetsdagen tillbringar du inte på intranätet utan i Microsoft Teams. Med hjälp av Valo Connect kan ni ta hela eller delar av intranätet med er direkt in i Teams. Ge enkelt dina medarbetare åtkomst till de viktigaste apparna och gör det möjligt för alla att få tillgång till personlig dashboard med viktig information.

Screenshot showing Valo Connect Me personal dashboard

Varför välja Valo?

  • Valo är enkelt att använda - Det är en intranätslösning med både användare och redaktörer i fokus.
  • Inga överraskningar - Valo kan implementeras snabbt och erbjuder den mest efterfrågade funktionaliteten i ett modernt intranät.
  • Valo kan utökas - Att använda Valo innebär inga som helst begränsningar för att fullt ut kunna nyttja alla de styrkor och verktyg som Microsoft 365 erbjuder.

Kontakta oss så berättar vi mer och boka gärna en kostnadsfri online-demo genom att fylla i formuläret nedan! 

Vill du kolla in alla funktioner mer i detalj så kolla in Valos lista över features här.

Vill du ha en kostnadsfri online-demo av Valo? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Vi använder dina uppgifter endast för att kunna kontakta dig för att boka ín ett demotillfälle. Efter 3 månader raderas dina personuppgifter automatiskt.

valo certified partner logotype

"Vi på Rusta är så nöjda med Teknikhusets leverans av support, proaktiv förvaltning och vidareutveckling av vårt intranät vilket baseras på intranäts- och samarbetsplattformen Valo. För oss på Rusta är det viktigt med en samarbetspartner som är kunnig och lyhörd för verksamhetens behov, och löser uppdrag på ett pragmatiskt och verksamhetsnära sätt. Teknikhuset är ett bra team som värdesätter enkelhet, entreprenörskap och som i likhet med oss på Rusta gillar att arbeta tillsammans” säger Nahrin Ego, Manager Internal Communication på Rusta.

"Jättelyckat! Teknikhuset hjälpte oss att införa ett nytt intranät baserat på Valo. Vår målsättning var att skapa ett levande intranät där alla medarbetare börjar sin dag och sköter all avdelningsöverskridande information samt kommunicerar integrerat med Teams. Teamet på TH har stöttat oss hela vägen, de har gett oss helhetsperspektivet och varit väldigt måna om att alla inom varje avdelning (HR, ekonomi osv) ska vara involverade och bidra i arbetet. Ska man ha en långsiktig relation ska man vara transparenta mot varandra. Och det är TH duktiga på!”, säger Anders Lidgren, CIO på Svedea.

Besök Svedea!

Relaterade uppdrag