Till innehållet
Till innehållet

Office 365 och SharePoint

Att flytta ut i molnet är lönsamt. 80% av alla företag som tagit steget rapporterar att de sparar pengar, upplever en högre produktivitet och uppnår en högre säkerhetsnivå. Vi hjälper dig att maximera nyttan med din molnsatsning!

I dagens samhälle ställs höga krav på att våra IT-system ska vara tillgängliga från var som helst, när som helst och på vilken enhet som helst. Office 365 är Microsofts heltäckande molnlösning för e-post, officepaket, fildelning, samarbete och kommunikation och kan användas från alla typer av enheter (PC, Mac samt Mobil) var ni än befinner er.

Vi erbjuder nedanstående tjänster. 

Inspirationsseminarium

Är du nyfiken på Office 365 och vill veta mer om vilka funktioner som ingår, vad det ungefärligen kan kosta och hur ett införande skulle kunna vara effektivt och lönsamt? Vi erbjuder ett kostnadsfritt seminarium där vi presenterar Office 365 och svarar på dina eventuella frågor.

Stöd för utvärdering

Det finns möjlighet att skapa ett prova-på-abonnemang av Office 365 så att utvalda personer i verksamheten kan testa de olika funktionerna. Vi erbjuder support och rekommendationer under utvärderingstiden så att ni kan få ut det mesta av er utvärdering av Office 365.

Verksamhetsanalys

Varför behövs ett nytt IT-system? Vilka möjligheter ser du med det nya IT-systemet? Vem ska använda IT-systemet? Detta är viktiga frågor som vi hjälper dig att besvara genom en kartläggning av era verksamhetsmål och behov.

Planering

Nyckeln till framgång är noggrann planering. Vi hjälper er att planera hur införandet av Office 365 ska gå till, vad ni behöver ta hänsyn till och vilka funktioner som är viktiga för just er verksamhet.