Webbutveckling

Vi skapar professionella webblösningar som gör det lättare för dig att kommunicera, oavsett om det handlar om kunder, partners eller andra i din omgivning. Den första frågan vi ställer till dig är: vilka behov ska webbplatsen uppfylla – och varför?

Det kan handla om att i första hand driva försäljning och göra så att dina kunder snabbt får veta vad du erbjuder, för att lätt ta steget till köp. Eller så är kanske webbplatsens viktigaste syfte att bygga ditt varumärke, för att på så sätt underlätta arbetet med att bearbeta dina olika målgrupper. Oavsett vilket, hjälper vi dig att skapa en webbplats som uppfyller dina specifika behov och ger resultat.

Idag är det en självklarhet att webbplatser och andra webblösningar ska fungera i en rad olika mobila enheter. Precis lika självklart är det för oss på Teknikhuset att utveckla responsiva lösningar som ger rätt bild av både ditt varumärke och dina erbjudanden, oavsett vilken typ av enhet man använder. Budskap i bild och text ska samverka med funktion och göra besöket på din webbplats enkelt och behagligt för målgruppen.

Det allra vanligaste är att en webbplats byggs i ett webbpubliceringssystem - ett CMS (Content Management System). Några av de plattformar som vi arbetar med är SharePointSitecore, Episerver CMS samt Open Source CMS såsom exempelvis Umbraco. Vill du hellre ha en skräddarsydd webblösning som är helt oberoende av ett webbpubliceringssystem så kan vi naturligtvis även hjälpa dig med detta.

När det gäller hostning av din webblösning så har vi samarbetspartners som vi kan ta hjälp av eller så kan vi om du önskar hjälpa dig med att hosta din webblösning i någon av de många molntjänster som idag finns tillgängliga, exempelvis Amazon eller Microsoft Azure. Med hjälp av tjänster i Microsoft Azure kan vi också hjälpa dig med att till exempel uppnå Single Sign On för dina webbapplikationer.

Vi är partners med Microsoft, Episerver, Umbraco och Sitecore.